29 juni*

bilderbilderbilder..

har nyss satt in alla bilder från i veckan, vars fan 415 st, bra jobbat julia och jeanette ! ;D
dock äre en jäävla massa svammel bilder, men what ever kul de med ! :)

fick veta idag att jag ska till cyper till hösten, niiice ! den 12 september bäre av, var ju fan inte där nå förra året ;o haha.
menmen ! sate va kul de ska bli :)

och nu äre fan bara en månad kvar till pdol, jag och jossan har pratat om att då in fredag och lördag, det betyder att jag leta fram 590 kr ;oo och hur fan ska de gå till ? vettefan.. nåja, de löser sig säkert, hoppas jag iaf :)

är trött som ett mongo, varit ute sen 11 till 8 typ (y) och solit hare fan också varit idag, och naturligvis har jag hunnit bränna mig >,< och när jag var ute och red blev jag biten av en bräms eller vafan dom nu heter, ont gjorde de iaf..
dock skönt att vara hemma igen, har saknat datorn fastän jag hade en dära borta också.
nåja, ska hålla på med bilderna nu iaf . pusss :)


bjuder på en bild på mig och serena :))


bjuder på en bild på mig och serena :)

28 juni*

soool !

solen är ju tamefan framme idag ;oo men dock blåser de en del, iaf här ;p
byggde hage idag i två timmar, eller jag skulle bygga ut fölens hage, och allt bara krångla. men de gick tillslut, och nu är dom där nere, och de är ström i tråden, för en stöt fick jag ju mig naturligtvis -.-
annars har jag mest varit ute i solen, ridit tequila somvanligt åså, ska rida serena senare ikv, tänkte vänta tills det blivit lite svalare eftersom hon nog redan har det nog varmt när hon är svart =)
ska damsuga sen ikv också ;oo tro de eller ej ! men tror de behövs, känns som om de är ganska sandigt på golvet, heh.
åsså måste jag packa, drygt ! men sprider man grejer överallt så..
imorgon far jag iaf hem här ifrån, egentligen spelar det inte så stor roll kanske vars jag är, men ska bli skönt att sitta uti sen egna dator iaf ;p och lägga in alla jävla bilder som vi har tagit är typ över 300 stycken (y) :)

ska dra med jossan och bada nån dag, har fan längtat efter de :D hoppas bara solen stannar nu då också!
sen skulle vi till lulestad också, får se näre blir :)

nåja, finns på mobilen ! puss

27 juni*

fliitig,.

steg upp kring halv 8 och gick ut till hästarna, sen gick jag in och käka lite snabb frukost och sen somna jag om i soffan :
sen när jag vakna så gick jag ut och mockade, spånade, sopade och allt de dära i stallet, in en sväng, sen ut på Tequilas dagliga 30 minuters skitt runda, sen hem till norrfjärden för att snabbhandla lite mat, och hämta lite andra grejer, sen när jag kom hem så tog jag in serena och hon såg då förjävlig ut, ungefär som om hon hade badat på gödselstacken, så de tog ju sin tid med henne såklart :) men när jag väl kom ut så var vi ute på typ 1timme och 15 minuters  hem mysig skritt tur, hur mysigt som hellst vare, red till bruket åså, och där vare en massa folk som stannade och klappade på den fina hästen :) hah.
sen när vi kom hem så ser jag att vi har besök på ängen, dock såg jag först inte om de var en älg eller en björn?, men de var iaf en älg och de var väl en jävla tur ! och varje gång den rörde på sig, flippa hästarna ur ;b nåja, åsså stod jag nere uti fölens hage, och då när älgen börjar gå igen så blire ju panik i hagen och silverina kastar sig mot tråden så den losnar, men kvick som jag är så hinner jag få upp den och få iväg hästarna innan dom hade vart ute på egen hand ! och lika snabbt som de händer inser jag ju att de är förfan ingen ström i stängslet, hur fan ska de gå då, men jag hittade iaf problemet så jag försökte fixa de, men naturligtvis får jag mig två stötar av träden, och de är inte lite ström i de, så hade typ tusen nålar i armen för en stund, typiskt ! nåja, de löset sig, och förhoppningsvis så äre ström i stängslet nu, för jag vågade då fan inte känna xD.
så sen gjorde jag iordning för kvällen så jag sen bara skulle kunna ge dom de =)
nu hoppas jag bara att inte älgen kmr på besök nå mer idag, skulle kännas skönt om alla hästarna var där dom skulle imorgon bitti :)

nae, nu ska jag titta lite tv innan jag går och sover ! ;D

pussss


26 juni*

bloggen är igång !

tkr alla har en sån här, så tänkte att jag måste också skaffa en, så får vi se vad de blir utav de !
och med lite hjälp av jeanette så har hon gjort en annan startsida eller vad de nu då heter, men jag ska faktiskt be henne fixa en sak, om hon orkar (A)

nåja, idag har det gått tre veckor av sommarlovet, och it fan har vi nå sommarväder >,<
skulle vara ganska skönt att slippa solariumet, jamena vi har ju faktiskt ett stort utanför dörren, om de bara ville visa sig lite..

har iaf bott i stallet (jonsgården) m. jeanette, då nicke och bettan har tagit barnen på semester till idre !
dock så lämnade jeanette mig imorse, och jag får bo själv här tills på söndag !;p
det har varit en rolig och händelserik vecka..
en kväll satt vi tillexempel och halvsov framför tv'en då vi hör ett jävla ljud utanför huset, det lät ungefär som om ett gäng hästar kom, så vi tittade ut och vad såg vi, jo ett gäng hästar..
då hade grannens hästar smitit, jeanette bad mig att springa och försöka få fast dom, medans hon ringde till grannanrna för att berätta vad som hade hänt, oturligtnog så fick hon inte tag på dom, men jag fick tag på hästarna, så när jeanette kom ut fick hon hämta två träns, en grimma och ett grimmskaft, så red vi hem med en häst på släp till den rätta gården, när vi kom dit så tog jag hästarna och jeanette gick och prata med ägarna, och sa samtidigt att vi inte hade sett till frego, en häst som egentligen bor i vårat stall, men som är på bete hos dom, så hon frågade oss ifall vi kunde fara och leta efter frego, och vad säger man? :)
så vi for iväg, jeanette på en gammal travare som travade som aldrig förr, och jag på en quarter som bockade hela jävla vägen, tror inte att de var många galoppsprång han tog ;p
och jag lovar, var de nån som såg oss så kan inte den/dom ha trott att vi har varit riktigt kloka, två tjejer, i short och linne utan hjälm med gympadojjor på vägen i regnet på två halvgalna hästar kring halv 12 tiden på kvällen, haha.
men vi hittade frego och red hem med han också, och satte in alla hästarna i deras stall, och gick till ägarna igen för att säga att allt var OK igen, och fråga samtidigt om vi kunde få skjuts hem igen, eftersom vi var ganska kalla och blöta ;p
mja, vad säger man? en ganska händelserik kväll iaf =) hah.
men det verkade uppskattat, så de var ju kul ! :)

sen rider jag serena varje dag :)) man kan ju inte göra annat än att älsk den hästen!
sen har jag ju 6 andra hästar att ta hand om, så jag har de jag gör, men kul är de ;D

jaja, hejdåå och puss på stjärten !

RSS 2.0