31 augusti*

tiiidig morgon..

jävlar å att jag är vaken, somna halv tre för att davve och anton aldrig sluta prata med mig, men sen 20 över två sa jag till dom att dom fan var tvugna att fara nu för att jag skulle sova. så då gjorde dom de äntligen ;p hah.
de är 0 gradit ute, hur kul äre då? ;s långkallingar dirr alltså ! :D
nåja, ska gå iordning allt nu, dom kmr och hämtar mig på en kvart.. skriver ikv !! ha en bra dag !

puss


uppdatering..

såja, nu är vi hemma från kalix, de blev en lång dag ! kallt hare också varit, nå gudförbannat ;s frysit som jag vet inte vad.. men de var iaf kul att vara på tävling igen :) jossan red två klasser, den ena gick de jätte bra i, och den andra inte riktigt lika bra, men sen äre ju it lätt att rida för en dommare som bara dömmer ner en, jävla kärring ! -.-
men i den sista klassen såg de riktigt fint ut :))
hon hade ju hoppat in i div. 2 laget för att en ponny hade blivit sjuk, och PRK vann hela skiten :) super kul !
nu äre inte så många tävlingar kvar iår tror jag.. nån i november och kanske nå mer, jossan har koll på de där ! så vi får tagga till för nästa år, då en hel del nya saker ska köpas in har jag hört (y) :D

nåja.. jag sover hos jossan inatt, eftersom de är skolfoto imorgon :P alla i klassen ska ha skjorta och slips åsså ska vi ha en skylt däre står "9A rockar fett" grymma vi är alltså ;) hah.
får väl se hure går ! :)

åsså håller jag på att bli galen på pixbox, vafan äre för fel? ;o blir ju damp.

jaja, ska duscha och packa och kanske käka nu innan jag far,
hör av er :)

puss från trött julia.<3

30 augusti*

kalix imorgon.

blir kalix imorgon med jossan, hon ska tävla m. harry så ! :) blir en tidig morgon, jobbigt ! ska upp typ halv 6 eller nå, men man kan ju sova i bilen påväg dit :) jag brukar ju inte vara den bästa på att gå och lägga mig i tid då jag ska upp tidigt ;p
men de löser sig nog !
ska bli kul att fara iväg på tävling igen, var ett tag sen sist nu ju, hah.

hade tänkt fara på crousing (eller hurfan de nu då stavas) nästa lördag, men då fick jag höra att sista är ikv eller nå? fuck. och vi hinner inte dit när vi ska fixa ponnyn..
nåja, får väl vänta några månader ;p hehu.

fick besök inatt, satt vid datorn som ett annat liffa, åsså ser jag två moppar utanför huset, så virrig går jag ut, åsså äre några från klassen ;p haha. kallt vare så jag orkade inte stå där ute nå länge, men vi han prata och skratta iaf ;p haha. sådär extremt roligt, höh.

och pixbox funkar it, håller på att gå under, fyfan. de har it funkat sen igår kväll tror jag.. och de funkar it än, dom måst ju skärpa sig nu förfan ! ;>

huvvet snurrar fortfarande, vill att de ska bli som förr.. jag hoppas fan varje dag!

har prao v.40 också, och har ingen aning om vars jag ska vara, och den dära blanketten måst vara inne på tisdag, ajjsing.. måste typ tänka ut ett ställa, men jag vet inte vad bara..

nåja, ska hitta på någe annat nu!
puss på kinden.


29 augusti*

sovmorgon..

har sovmorgon idag, till halv 11, och steg upp nu, korkat.  iaf så har jag vaknat typ 3 ggr i timmen sen kl 7 de var jobbigt, jag vill ju sova, hah :)

igår for jag och jossan till stan efter skolan, leta efter slipsar åde, hitta gjorde vi också ! letade efter en jacka till jossan också, de hitta vi också tror jag! :)
iaf så träffa vi peter och linus på stan också så vi prata lite med dom men dom skulle gå vidare på stan och vi hade bestämmt oss att vi skulle käka middag på nån resturang ! :) och de blev de, vi käka på thai garden ;p gott vare ! haha:)
sen träffa vi dom dära på busstationen igen senare så satt och svammla med dom och sådär :) sen på kvällen gjorde jag fan inge mer, duschade sen satt jag vid datorn och väntade på att paradise skulle börja ! ;b så.. de var min dag..

får se vad som händer idag, skola till halv 4, fuck.
nåja, får se om jag skriver nå mer se :)

pusss

27 augusti*

utedag,

hade ju somsagt ute dag idag med klassen, inte vare väl speciellt kul kan jag väl tyckta :p
vi fick sluta typ halv 1 ;o otroligt !  så efter de åkte jag och jossan lite eeepa med peter och linus (Y) sjukt kul de var då :)
vi vill fara på cruising med den, hur grymt kul skulle inte de vara då, men peter visste inte, så vi får se :D

sen nu kom jag hem från ett tag sen, och är allmänt död, blir inte att göra mkt idag inte ;p

steg upp kl 7 idag med, är ju tamefan chockad över mig själv ! :) får se hur länge jag orkar stiga upp så tidigt, men ska verkligen göra mitt bästa ;D hah. hinner ju till och med sitta vid datorn på morgonen !! :o :)
 
nåja, imorgon börjar iaf vi ha vanliga lektioner ;s ruttet ! fyfan, snacka om att jag verkligen inte kommer orka tänka nå när jag kommer hem, är ju inte van vid sånt ;p usch.

nåja, ska se tv nu, och försöka att inte somna.. :)

gå inte på
www.juliiaL.pixbox.se och kommentera lite grann också ;)(y)

posshay.

epan, peter och linus :D


26 august*

skola snart..

ska snart till skolan >.< känns tungt somfan.. gå till halv 4 dessutom (Y) superkul.
nåja, steg fan upp kl 7 imorse, stolt jag är :) ska börja försöka göra de tror jag, slipper jag stressa åallt! :)

fick reda på endel saker igår, och då känns allt mkt mkt bättre och lättare, men nog äre klart att jag kommer sakna dig ändå, man släpper inte känslorna bara för en dag.. inte jag iaf ! älskar mina underbara vänner alltså :) puss på er.

nåja, om jag ska äta en macka nu kanske så jag orkar skolan ! skriver sen kanske.

puss nöt :)

uppdaterat.

skolan gick hyffsat snabbt idag, såg film på morgonen, den var riktigt bra faktiskt :) the freedom writers eller nå sånt hette den!  sen så satt vi mest bara och prata om vad vi ska göra imorgon på klassens dag, vi ska till rosvik? men kul ens ! fyfan, för de första så äre alltid kallt och jävligt där, och för de andra så äre inte ens kul där.. ruttet !
blev iaf att vi skulle dit, jag och jossan sa att vi inte skulle ta oss i hopp om att vi skulle få vara hemma, men skolan skulle tydligen försöka fixa skjuts ;p attans.

åsså fick vi sluta halv 3 typ ;oo  skönt de iaf, for och handla med jossan, käk som vi ska ha med oss imorgon, ska typ sitta och tjura nån stans ist för att göra allting annat som man egentligen måste göra.. :)  sen hem åsså somna jag i soffan och vakna kring 6 och for till r.d.jo och red honom ! sen hem och vidare till jossan då vi skulle baka sommarkaka och ha med oss imorgon, men då hade inte dom ägg, så de blev bara att ha med sig chokladrutor ist, åsså negerbollar (y) tjockiiisar, jaoja..  :)

nåja, ska se tv nu och smsa lite innan jag somnar ;)
pusss.

25 augusti*

goda dagar drar förbi..


fanfanfan, alltså.. jag kännde de på mig, och visst jag hade rätt, helvete. kmr sakna dig så sjukt jävla mkt.. du tyckte inte de kändes nå bra mellan oss, och om de är de du vill, så okej.. fan vad jag grinar, när jag började läsa de du skrev brännde de i ögonen fattade direkt vad de skulle så längre ner, och när jag läst klart var i kört, tårarna spruta ner, stängde av allt från datorn och rusa upp på rummet slängde mig på kudden där du en gång legat, önskade att allt bara var ett dumt jävla skämt, låg där ett tag och bara hoppades, tittade på bilden som jag har på dig på mitt bord, och bara hoppades..
med ögonen fulla i tårar försöker jag gå ner för trappen och till datorn för att läsa vad du hade skrivit en gång till, åsså har jag ju dig som bakgrundsbild på datorn, tårarna bara spruta ännu mer, du kmr aldrig kunna förestella dig hur tomt de kmr vara utan dig..

fan..

</3

24 augusti*

inte taggad.

fyfan, skolan imorn då, är it alls taggad, usch !
nåja, it så mkt att göra åt de antar jag :s kmr vara allmänt deprimerad hemma idag ;p
ska sova hos jossan ikv iaf, typ tradition första dan innan skolan börjar om, hah !

åsså ska jag försöka få skjuts med r.d.jo till norrfjärden och rida för jossan ! :) får se om de går.

Kan fan inte sluta tänka på dig, jag tänkte på dig innan jag skulle somna, och tänkte på dig när jag vakna, måste ha drömmt om dig också..underbara du !

måste fundera ut vad jag ska ha för kläder imorn också, vet inte riktigt säkert, samma på skolfotot, de är nästa måndag..
åsså äre prao snart, och valet ska vara inne nästa vecka läste jag på hemsidan? ;o jag vet it ens vars jag ska vara? >,<
måst klura på de också ;p

men nu ska jag iaf vakna till först, får se vad som händer sen, ska försöka få tag i den dära skjutsen med hästen !

puss på stjärten !^

23 augusti*

rädsla..

helt sjukt, jag vet ingenting och skakar gör jag också.. av rädsla!
fyfan att allt jävlat jämt ska barka för mig, de suger. vill bara att allt ska vara somvanligt, ingenting ska ha förändrats, och har jag tur, så äre så också, de är de enda jag vill.. är så jävla rädd att jag ska förlora dig,
 och jag litar på dig, de gör jag.. men ändå är jag så himla rädd..
rädsla är ingenting att leka med alltså, usch..
vill bara att du ska vara här, och sova med mig inatt!

jag vill jag vill jag vill vara med dig, jag saknar dig varenda minut jag inte är med dig, helt galet, du tog mitt hjärta första gången jag såg dig, och jag vill att de ska stanna hos dig, vara hos dig, aldrig komma tillbaka till mig, jag vill att du ska ha de, jag mår så mkt bättre när jag vet att mitt hjärta är hos dig..

allt snurrar i huvudet, ska nog gå till sängen snart ändå kanske..

jag är din så länge du vill, jag älskar dig  <3


21 augusti*

fyfan.

schemana till skolan har kommit ut på hemsidan nu, och vi har förfan de värsta känns de som..
vi går till halv 4 4 dar, åsså till 3 en dag eller vare nu var ? sjukt. kmr fan inte orka två veckor knappt ;s
om vi har tur kanske man kan göra om de lite, de kan ju gå ibland.. vi får väl se, är fan bara att hålla tummarna !!

annars idag har jag inte gjort så mkt, var tänkt att jag skulle till lule med syster min, men hon hade haft inbrott i bilen inatt, så de blev inget av de, men ska till piteå imorgon ist.. typ. inte så kul men jag ska kolla på dom dära jävla skorna och förhoppningsvis bestämma mig om jag ska ha dom :)
åsså ska jag försöka köpa ett täcke åt R.D.Jo :)

körde honom föressten idag, han sprang så jävla fort, fan hade han kvala och sprungit i den farten hade han klarat de lätt ;p men jag vill it att han ska de, så därför säger jag inget till ronny om de :) busigt !

nae, tv nu sen sova tror jag :) puss på rumpan.


You are the world´s greatest ! <3

20 augusti*

STOCKHOLM!!

helt jävla sinnessjukt kul alltså.. jag ska till stockholm i november :D
eller inte bara jag utan.. jag, jossan, mamma och jossans mamma ! (y) ;DDD
vi ska på stockholm horse show, helt sjukt va jag längtar alltså.. och naturligtvis ska vi gå på stan också :D
de bestämmdes iaf igår, vi har småpratat lite om de, men igår bestämmdes de ! kunde it sluta le igår alltså, galet :)

så förhoppningsvis kmr hösttetminen gå ganska snabbt :) går ju bara nån vecka sen cypern, åsså har vi prao, och höstlov, åsså stoockholm (Y) så kmr alltig ha nå att se fram emot, greaT ! :)

jag och jossan var iaf på stan igår i ovädret ;b
vi köpte helt galet supersöta pennor ;D åsså kasnek vi ska köpa nå mer, vi skaffa oss temat "monster" ;)
så de blir monsterpennor, böcker och allt ;P hah.
åsså hitta vi båda skor som vi ville ha, så blir kanske att köpa dom, ska till lule imorgon kanske, så får se om jag köper dom då eller inte :)

ska iaf snart till jonsgården.. hade lovat nicke att jag skulle göra kvällen där, sen ska jag dit imorgon bitti också ;oo jobbigt att stiga upp så tidigt .
var hos r.d.jo tidigare idag, lika fin som vanligt :D
hoppas över allt annat att jag får ta honom på foder alltså, fyfan va kul de skulle vara :)

nåja, ska väl börja dra mig till jonsgården nu då..
pusss! :)


oh yeah ! :D

18 augusti*

de regnar fan bara..

ja, som sagt.. de regnar fan bara! och hur surt är it de nu näre är sista veckan på sommarlovet? ;o
man blir ju tamefan deprimerad..
nåja, var på vitsand igår, var ju bygdetrav och har inte varit på trav på länge, så tänkte att jag far dit iaf :) väl där träffa jag josse, och vissa andra.. träffade även Amanda, som jag inte har träffat sen pdol och lk, och de var minsann inga långa pratstunder där inte, så jag var med henne där och vi kollade på loppen och gick omkring :)
riktigt trevligt, hade ju inte skadat om de hade varit lite kyligare, var hur varmt som helst känndes de som (eller så vare för att jag hade mörkblåa jeans och ett svart linne? jagvetit) ..
iaf, sen hade jag som planerat att jag skulle fara och rida r.d.jo på kvällen när de hade blivit lite svalar, men jag somnade såklart på soffa, och vaknade inte allt för tidigt, så de vart inget med de..

och idag hare inte funnits allt för mkt att göra.. jag tog mig mod iaf och for och köpte lite ingridienser för att baka bullar, fråga mig inte vrf, men de tar länge och fördriver lite tid också (Y) :) åsså tkr jag ju som de är småkul att baka också (A)
har pratat lite med jossan också, vi ska till stan imrogn och ladda upp med pennor och sudd och grejer till skolstarten, de har ju en viss förmåga att försvinna sånt ;p ..
sen på kvällen ska jag rida r.d.jo har jag bestämmt mig, och förhoppningsvis regnar de inte då :)

sen på torsdag så kanske jag ska med min syster till lule, hon skulle dit och om it fredde skulle med henne så fråga hon mig, så vi får se :) borda egentligen spara pengar känns de som, men jag har inget att spara till så :D

nae, ska försöka få tag i nå låtar nu..
pusstjingling.


14 augusti*

hm,

kom inte på nån bra rubrik, så de fick bli sådär..

har tänkt böjra försöka ställa tillbaka tidsdygnet nu näre it är så länge tills skolan börjar om, men de går fan inte..
la mig 2 igår för men jag somna inte förns 5, blir tokig då jag ligger där och vrider och vänder på mig.. gah.
men jag somnade iaf då, och vakna kl 11 av att jag fick ett sms av emil, men somna om och har tydligen smsat med honom på morgonen såg jag sen på skickade medelanden, men själv kmr jag inte ihåg nå, och jag har svarat helt normalt, inte cp som jag kan svara ibland när jag sover :)(y) hah.
men jag vakna iaf sen kl 1 och hade en skrikande katt efter mig som ville ha mat ;p

sen kring 5 tog jag bussen in till stan och till syster, för hon skulle skjutsa mig till pontus, så vi for dit och tjorva på innan vi hitta till rätt hus, så då har jag vatt där ikv med pontus och 10 andra pojkar tror jag ;p om jag räkna rätt, hah !
men de var riktigt trevligt, och var sjukt mysigt att få träffa pontus igen, var länge sen :(
menmen, sen kom syrran och hämta mig strax efter 11, för då orka it hon vara vaken nå längre eftersom hon skulle jobba imorgon :)
sen nu när jag kom hem har jag hunnit sätta igång en diskmaskin och plockat undan lite.. känner mig som en liten hemma fru, ensammen i mitt stora hus :) hah, men jag älskar de, sjukt skönt att bo själv hemma :) har fan gjort de sen pdol nu, känns som om de inte har varit så länge ;D haha.

och nu äre fan bara en månad kvar tills vi far till cypern :) satt igår och skrev allt jag skulle ha med mig ;p hah, bäst att vara i god tid (a)

ska fara och rida imorgon också om vädret är bra, nu har r.d.jo vilat i två dar, ajja bajja..
sen ringde nicke mig idag när jag var i svensbyn, men just då var vi och fira hans morbror så jag ville it prata i telefon då, så hade tänkt ringa sen, men då blev de så sent, så kanske får göra de imrogn och höra vad de var han ville? xd

nae, ska plocka undan lite saker nu, sen se på tv, paradise hotel börjar kvart i 3, och hade tänkt se de :) så, har 1 timma och 15 minuter till godo ;p hah,

puss och godnatt!


13 augusti*

stor stan,

vart stan idag, var och klippte mig och vart it nöjd somvanligt, blir fan aldrig de, men men, får mixtra med de sen kanske de blir lite bättre iaf :)
gick på stan senare med mor min, köpte en bh och ett par söta trosor (y) kan man inte få för lite av ;)
åsså köpte jag skor som jag ska ha på idrotten, annars kommer väl stefan gå i taket :) så ska göra han lite glad tänkte jag..
regnar somfan ute också, usch! sommaren får väl förfan inte vara slut redan? :o
mor och glenn kom hem idag på morgonen, men åker snart igen, sköönt :))
hade tänkt fara till r.d.jo också, men inte när de regnar såhär mkt.. stackarn står utan täcke också :S måste köpa han ett sånt..

helt konstigt, spelar ingen roll hur länge man sover, sov typ 11 timmar inatt och är fortfarande lika jävla trött, helt sjukt..

beställde en viterjacka också från nån katalog, och bestämmde mig nyss för att ha kvar den (y) kmr väl hitta en annan innan vintern är här såklart, men nåja :)

ska se lite tv nu i regnet, puss^

10 augusti*

i valet och kvalet..

funderade på de här i natt och även nu, jag är alltså i två stall nu, båda är jätte roliga och jag trivs bra i båda.. men jag orkar fan inte? jag har alltid pressen på mig att jag måste fara till stallet, och så skare väl ändå inte vara?
och nu under sommarlovet har de ju ändå gått bra, men skolan börjar snart och jag måste ge gärnet där alltså iaf försöka, har nog problem i skolan, och de kmr nog inte bli bättre av att veta att jag måste till två stall si och så många dagar i veckan, och sen vill jag inte att mitt liv och vardag ska bestå av skola och stall hela tiden, nae. jag vill ju även ha tid att vara med kompisar åde.. och blire så att jag tar R.D.Jo på foder över vintern kmr ju han ta massor med tid.. så jag har ingen aning faktiskt om hur jag ska göra alltså ;S .. åsså äre inte alls lika roligt att vara i stall åså på vintern, kallt och jävligt, blir mörkt innan jag ens har slutat skolan..
jag måste lära mig att säga nej, annars kmr de här inte sluta bra alltså..

var hos r.d.jo idag och han var lika fin som vanligt, fäster mig bara mer och mer vid den dära hästen alltså, och nu borda jag egentligen fara till jonsgården, men jag har ingen riktig lust, vet it varför har it varit där på typ tre dar och då kmr den hära jävla ångesten om att jag egentligen borda fara dit, men nae förfan jag orkar inte, är trött som ett as så ska nog bara vara hemma ikv ist.
jag måste ta itu med de här, men vill inte sluta i nått utav stallet. faaaaandå! får ta och tänka på nå annat ett tag ..


www.juliiaL.pixbox.se <-- kommentera :))

puss på rumpan :)

fiiin hästen alltså !


9 augusti*

>,<

less jag blir, jag har fan inte gjort nånting i sommar? eller jo, jag ahr inte bett om skjuts ofta eller nå.. åsså vare så att jag ville till gäddvik ikv, för att vara med fyra snälla pojkar, och ingen kan skjutsa mig? inte en ENDA ?
har försökt med alla, mamma, glenn, syrrorna och pappa, men ingen kan eller orkar.. >,<
och visst nog kan de kanske vara så att dom inte orkar köra fram och tillbaka till lule två ggr på en kväll, men jag har ju it bett om de förut.. plus att jag hade lovat dom att jag skulle komma, vad ska jag säga nu då? nej, ingen orkar skjutsa mig, hurfan låter de? damp.

nae, ska tjura nånstans nu. hejs.

8 augusti*

nolia.

for till nolia idag med jossan, vi gick it så länge innan vi blev less så  vi begav oss hem, men de började regna, så då for vi till hennes ponny så skulle hon slänga på honom ett täcke, men han hade rullat sig i hagen och var hur lerig som helst :p  så jag och jenny, som är hennes mamma satt i bilen när hon kom och jenny gick ut från bilen och fram till harry, åsså hade hon inte satt i handbromsen så jag och bilen började rulla iväg och jossan bara peka på bilen och jenny in tjoandes i bilen för att dra o handbromsen xD haha. fan va vi skratta sen ;) de var kul.
sen for vi till jossan och kollade tv, innan hon skulle tillbaka till harry och då for jag hem, hade tänkt fara till r.d.jo, men de regnade så mkt (A) så jag far nog dit imorgon ist :) finhästen där !!

sen hade jag sett fram emot 4 avsnitt av paradise hotel, men då vare repris från gamla? deprimerande.. men men :)
hade tänkt fara till gäddvik ikv också, vara med olle, emil och deras vänner, men då hade jag ingen hämtning och de går som inga bussar på kvällarna.. så de får bli en annan gång =))

nåja, puss :)

6 augusti*

beslutsångest..

sitter och håller på att bli galen på bekinisar, måste ha en till cypern åde, och jag har hittat två, men jag vet inte vilken jag vill ha ?! :o en är supersöt, men den andra är också söt, men har inte fått nå bra kommentarer.. gaah, galen jag kan bli ;b har bett syster om hjälp, men hon tkr jag ska gå i stan ist först och kolla, men jag vill ha nån av dom här två ;p tror de blir den den första supersöta.. ska be nån mer om hjälp också får se vem ;)

annars idag har jag vatt i stallet och snyggat upp serena, hon skulle vara fotomodell till nån tidning och mode grejs, jagvetit?  nått sånt vare iaf :) sen red jag den lilla tjocka svarta, och sen for jag hem och vidare till R.D.Jo, super han var idag allts :) pratade med jossan senare när hon satt på bussen påväg till jeppe, och då kom vi på att jag skulle ha r.d.jo på foder över vintern, de finns ju typ inga ställen att rida på i kopparnäs på vintern, så vi får se hur de blir, skulle vara sjukt roligt :) mamma lät it heller så tveksam på de (y) hur bra är inte de :D 

var på stan igår med mor min, fixade ID-kort och sånt svammel, sen for jag och hälsade på far min, och sen hem och till jossan, där vi först såg paradise hotel, sen hade hon hyrt film "morgan pålsson - världsreporter" eller vad de nu hette, helt jävla galet vad kul den var :p haha!
imorgon vet jag då it vad som händer, ska och rida r.d.jo vet jag iaf, sen får vi se vad som händer :)

nae, ska tjattra lite i telefonen nu.. pusshej :D


5 augusti*

Lk och jobb!


var på LK i torsdags, bland de segaste jag har vatt med om helt seriöst, tacka vet jag PDOL :D
de var kallt, och inte alls lika kul, hah :)
men nåja, de gick ju att vara på ändå, men jaa.. jag och jossan åkte iaf batman ;D saatan va kul den va, lite smått läskig kanske när man var upp och ner och bara såg havet, men den var ändå kul :)

sen ihelgen har jag jobbat i stallet, sista clinicen för året, skööönt ! :) så då behöver jag it jobba nå mer hlr ;) hah.
var hos jossan igår, hon bjöd på middag, hah ;D slapp göra den själv då iaf (Y)(Y) åsså gjorde vi nån slags efterrätt efter de också, bilden där nere :)
åsså idag sov jag till halv 2, sen gick jag upp och satt här tills jag kom på att jag ville baka, vanilj bullar blev de idag, satan va kul de är att baka seriöst.. ska starta bageri ;p hehu.
sen somna jag iaf igen, och vakna halv 8 och for till r.d.jo och körde honom sen till jossan åsså såg vi film, sen for jag hem ;p hah.

imorgon skare iaf regna, hur kul äre då? >.< sommaren är typ slut.. fuck !
men de är fan bara en månad och 10 dar tills jag far till cypern ;D har aldrig vatt så här taggad på att fara utomlands, kanske för att jag it for förra? jagvetit :D

nåväl, inte länge kvar tills skolan börjar om heller, 9an.. suck. är nervös för nationellaproven har vatt de sen 8an ;s och allt annat, måste fan fixa G i engelskan.. åsså kmr de en massa nya lärare, och en mentor far bort, och skolan byggs om, hejna kmr aldrig gå :p haha.. tur att klassen är som den är, så de kanske blir lite kul iaf ;D

saknar pontus också somfan.. känns som om de var en evighet sen jag träffa honom sist :(.. <3

puss på kinden..

min och jossans efterrätt..:)


RSS 2.0