30 juli*

soool !

tisdag började med att jag for till r.d.jo på morgonen han skulle skos och en massa ;b hem, och sen satte jag mig ute för att passa på att sola lite och somnade såklart, och vaknade efter typ 45 minuter alltså kring 12 och höll jävla på att brinna upp, var så satans varmt, så gick in och gick för att se tv lite innan jag tänkte gå ut igen, men somnade på soffan och vakna halv 4, duktigt jobbat ! så gick och satte mig uti datorn och sen gjorde jag käk..
nå, sen ringde pontus kring 10 och fråga om han kunde komma, och vad säger man till en sötnos? ;) så han kom kring 11, åsså gick vi till statte för att hyra film åde, och sen somna vi kring 3 - 4 eller vad den nu då var :)
vaknade kring 10 av att jossan ringde och började prata om bruket, så jag sa att jag skulle höra av mig lite senare, försökte få liv i pontus men satan att han sov, haha ;p
nåja, jag somna om och vakna kring halv 11, men då var han redan vaken typ, så vi gick ner och efter ett tag kom hans skjuts för då skulle han hem och pyssla med nå ;/ men, vidare till bruket med jossan, treeevligt, hade tänkt att jag skulle bada, men vafan de var ju snuskigt kallt i vattnet, så de blev inte så mkt bad :) och somvanligt har jag lyckats bränna mig >,< less jag blir. 
nåväl, hemme kring 4 och gjorde middag, sen somna jag i soffan och lukta på kudden där pontus hade legat, och tänkte bara ligga där ett tag innan jag skulle till stallet, men vakna 10 över 8, så iväg till stallet innan jag ens visste vad jag hette, så var jag där och red den lilla tjocka svara och sen serena :) 
sen hem och vidare till jossan för då skulle vi prata kläder åde till LK, men de blev inte så mkt sånt, prata om allt annat mellan himmel och jord :) sen hem och duscha, och nu väntar sängen är trött som satan..

imorgon om de är bra väder på morgonen blire nog bruket skulle jag tro med jossan och kanske jocke, jagvetinte :)
sen fix och LK, trevligt.

nåja, puss och godnatt :)

bruuket :)


27 juli*

besök..

nåh, har haft svensby besök idag ;) eller pontus har vatt här, mys ! 
och har fortfarande ont i ryggen från break dance, hur bra äre? och min rygg som redan är cp ;p typiskt.
somnade på soffan när pontus for hem, åsså sov jag till 10, duktigt, kmr fan aldrig somna ikv ;p

nåja, vi hörs. pusshej !


27 juli*

PDOL slut..


då var pdol slut för iår.. men är hyffsat slut och trött ;p haha !
lördagen blev toppen (Y) gick för de mesta med pontus och hans kompisar, han är då så jävla mysig så ;) hah.
såg eskufeurat lite grann, åsså afasi och filthy lite, men de blir så jävla drygt att kolla hela tiden ;p
men har haft jävligt kul ändå :D
ska gå och sova nu, höll på att somna i bilen, och jag trycker ändå bara på fel tangenter när jag skriver så.. 

nu taggar vi till på torsdag då LK börjar (Y) wiiiho.
och sen äre bara ett år kvar till pdol igen ;D

puss och godnatt folket !

BREAK DANCE !! (Y)(Y)


26 juli*

torsdag och fredag !

torsdag ; började med att jag for tills tallet och red 4-åringen sen vidare till jossan där vi skulle fixa oss åde för pdol ;D
vi började halv 5, och tog bussen som gick 5 i 8, så vi höll på att göra oss klara ett tag ;)
väl inne på området hade vi kul, åkte break dance massor, men testade extreme fly också, fisatan va roligt !
dennis kom också och var social med oss ett tag, sen så vart de att selan, davve och fredde också kom, vart väl it riktigt lika kul då kankse ;bb, hah.
senare mot kvällen så var vi med dennis & pontus, och några med, fast då vare dennis marklund. :)) hel söt pontus är alltså ;)
nåja, vi åkte iaf break dance med dom ;D
åsså snurra vi omkring lite där inne, innan vi for hem.. senare när jag kom hem så satt jag iaf och smsa en hel del med denna pontus, ett under att jag höll mig vaken, så trött som jag var :P haha.

fredag; vaknade och for till r.d.jo och körde honom ! sen vidare hem och till stan och systers lägenhet m. jossan, då skulle vi locka hennes hår ! så vi fixa och trixa lite där innan vi for till kopparnäs igen för att sminka oss och käka :)
senare så for vi iaf in till pdol. snurrade runt där ett tag och väntade på jeppe, m.i och sofie, så dom kom åsså var lilja där också och nån mer tror jag :)
var där iaf ett tag, men de var nån som skulle se amanda jenssen, hon ville inte jag se ;p men stod där ett tag iaf, sen gick jag för att träffa pontus, och när jag kom dit så sägs de att dennis marklund åkte ut, smiid ;p var iaf med han ett tag innan han blev massor dålig, för mkt alkohol hade nog pojken fått i sig, åsså hade han tydligen inte ätit nå heller ;s så vi satt bakom karusellerna ett tag, men sen vart han så jävla snurrig och mådde illa, så då gick jag och hämtade en vakt som skulle få säga till röda korset att komma hit, så dom gjorde de åde, och efter ett tag så åkte han bår upp till deras lokal.. men de blev bättre och efter 1 timma eller så så gick jag in för att träffa han, och han var mycket piggare då, men han skämdes ;) hah. sötnos.
gick iaf vidare till tivolit efter de för att leta efter jossan, sen har jag vatt med dom hela kvällen :) trevligt .

åkte break dance två ggr på rak, och sen en gång till, har något ont i ryggen, hade de nog från igår, kunde knappt sova inatt ;s surt. får väl se hur de går inatt ;p
blir ju iaf att åka dit imorgon också ;D (Y)(Y) härligt ! syster fyller år, så de blir nog att fara dit på dan, men sen då jävlar :) hehe.

pusshej på stjärtarna ;)

jag och jossan laddade upp med smink åde för helgen ;)


24 juli*

snart :D


inte länge kvar nu alltså, första dagen imorgon :) sen fredag och lördag också (Y) :D
kom nyss hem från jossan, vi har hållt på att tjorva hit och dit om vad vi ska ha för kläder - skor - frisyrer och allt möjligt :p men de löste sig tillslut, och vi har allting för tre dagar ^^

jag och jossan var iaf på phb idag :) solade på, men vart inge brun, brände mig lite i ansiktet, haha, typsikt :p
sen for jag hem och vidare till stallet, vi höll på med 4-åringen, trava med han idag, och han bocka inte :)  kanske blir en häst av han också, han verkar då vara helt lugn så :)

sen imorgon ska jag också dit och hålla på med honom vid lunch, sen hem till jossan så ska vi väl käka åsså fixa åde, förra året gjorde vi oss iordnind i 4 timmar, hur många blire iår? ;) vi får väl se !

nae duschen nu sen datorn åde innan sängen :) puss !

23 juli*

regn och dålig väder,

vaknade igår kring 12 och hade väl tänkt gå upp och kanske ut för att hitta på nå, men när jag titta ut genom fönstret och såg att regnet bara öste ner vart jag tjurig och gick och la mig igen, och vaknade därefter kring 1!
sen vare i stortsett bara tv och dator hela dagen, drygt i längden..

idag då, vädret var lite bättre men inte fan vart man nå gladare för de ;p
for till r.d.jo en sväng också, var ute och körde med honom, var sjukt kul ;D tror han tyckte de också, sprang somfan ;bb
sen hem och vidare till nästa stall, där jag red serena :)
sen har jag pratat med jossan i telefon resten av kvällen typ;p nu blire nog att sitta här ett tag, ska upp tidigt imorgon typ, eller iaf kring 9 ;o far in till far min kring 10, och är där och hämtar PDOL ( :D ) biljetterna och hälsar på honom, och senare kmr jossan till stan, åsså skulle felix och linus komma me ;p sen åker jag hem och till stallet, där jag och nicke ska mixtra med 4-åringen :) sen vet jag inte, åsså kring 10 far jag till jossan så ska vi bestämma kläder till pdol ;D niice !
kmr vara hyffsat trött på kvällen, är ju inte van att vara i farten så här mkt ;p


nåja, puss !

20 juli*

lång helg..

helgen har vatt lång, jobbat i stallet då de har vatt clinic :)
har inte haft nån dator sen i onsdags heller, och hur de gick, de var inte kul ! usch fyfan ! är nog lite beroende iaf (A) nåja, spela roll !
for till stallet i torsdags för att fixa och lite sånt inför helgen och sen har jag sovit där tills idag, upp kl 7 varje morgon och är i stort sett ute hela dan, åsså gick jag och la mig kring 12 halv 1 eller nå, för att orka nästa dag ^^
de har absolut vatt roligt, och man träffar alltid massor med trevligt folk, och eftersom jag inte är så speciellt blyg så är de ingen större fara ;) hah. 
men mycket jobbar har de varit, tagit hand om nickes hästar, och sen även hjälpt till i saloonen, och bara in och ut maten dit, men då vill man ju samtidigt hinna se av clinicen också, men de hann jag och med  ! : )
sen ikv har jag inte gjort så mkt sen jag kom hem, har suttit här efter den efterlängtade datorn ;)) 
är trött också, så får se hur länge jag sitter här, :) 

sen äre fan bara 3 dar kvar tills pdol drar igång, hur jävla nice är inte de? :D:D ojoj ! 


puss! 

15 juli*

sova..


nu vill jag fan bara sova, klockan är 20 över 5 och jag ska dra till stallet strax före halv 7, tidigare ikv där kring 1 insåg jag att de inte var nån idé att gå och lägga sig, för då skulle jag fan aldrig vakna, och jag lovade jeanette att jag skulle med till skellefteå på Tequilas återbesök så :)
så med hjälp av dennis, larsken och danne har jag hållt mig vaken, men danne han gick kring 4, och larsken sluta då svara nån gång, men dennis han jävlar höll ut till nu, då gick han, men tkr då att jag inte kan somna nu ;p fastän jag gärna skulle göra de :P
däremot lä jag nog somna i bilen till skellefteå, men de kan väl inte spela nån roll (a) hah.
har vatt ute och strosat runt ett tag åsså, och pratat med linus, marcus och deras kusin emil i telefon ;p
nae, måste hitta på att göra nå nu ;b skriver säkert senare idag om jag ids !
puss,

fortsättning..

är fortfarande lika trött, somna lite i bilen på väg till och från skellefteå, men jaa, inte blev jag så pigg på de inte ;p
gick inge vidare i skellefteå heller :/ hon hade pålagringar på höger framknä, usch! så hon kmr inte hålla för träning och tävling, och de är ju de jeanette vill satsa på, tkr så förbannat synd om henne.. men vad ska man göra? ;s
for hem efter skellefteå och hade tänkt sova, men jag somna inte >,< så sen for jag tillbaka till stallet för att rida whizzl stop :) hon var riktigt fin idag, så satans fin häst ! sen fixa jag på där åde, sen for jag hem. åsså hare ju regnat så de är vattenpölar överallt, sånna är fan förbannat roliga! körde i varenda en fram och tillbaka på vägen, måste ha sett ut som om jag inte riktigt var nykter  ! men kul vare, åsså när de bara är en liten bit  kvar hem till mig så ser jag en stor vattenpöl, som inte ser så djup ut, perfekt! åsså när jag kör i den så är den djup, så de bara sprutar vatten och allt for på mig och hjälmen ;D haha, fyfan va jag skaratta, men fortsatte glatt att köra i alla ;D
de roliga är att även fast man inte kör moppe så har man kul med dom, cyklar man i dom så sprutar de också vatten och har man inte cykel utan man går så hoppar man i dom, satan va skojj ;D
nåja, sen när jag väl kom hem duschade jag och nu sitter jag här och funderar på att se en film, de var inga sociala på msn så ;bb

pusstjiing, slå en pling (y) :)

bjuder idag på en bild på Qui´s Tequila JJ! den lilla kossan :)


14 juli*

clinic..

har vatt clinic i helgen i stallet, så har varit där och hjälpt till och tittat :)
drar iväg igen på torsdag tror jag då de är clinic igen, då kmr lotta och tommy bäcklund också, så :)
nåja, solen har vatt framme idag ju, så har stekt på där, men den försvann, och då gick jag in ! ^
ska och rida r.d.jo lite senare ikv tror jag, då de har blivit lite svalare ute !:)
annats händer de it så mkt ;p var trött som ett mongo sen ihelgen, och är de fortfarande ..
åsså äre bara 6 veckor kvar av sommarlovet, fan inte klokt.. då jävlar blire baracker dag in och dag ut >,< dom ska ju bygga om skolan nu, och de sas då att vi skulle ha lektioner i baracker, om de blir de vet jag då it ;b  då kmr iaf mina betyg fara åt helvette, jamena baracker? ofta man kan koncentrera sig i en sån xd
nåja, går ju inte så jätte länge innan jag drar till cypern, längtar somfan ;D

nae, nu kom solen igen ! puss

10 juli*

boden..

blev boden idag med jossan, hennes mamma och bror och även hennes moster och två kusiner ;D 
eller ska väl säga att vi for dit för att fara på western farm, jamena, vafan finns de annars att göra i boden? ;b
nåväl, de var fan kul, skrattat somfan hela jävla dagen.
hälsade på boomerang också, linneas gamla häst, jossan red ju honom där ett tag, så jag frågade en av dom som jobbade där vars han fanns just då, åsså förklarade dom hur vi skulle gå :) så vi gick ner till hagen och ropa på honom, och då kom han galopperandes, sweet :) stor skillnad på honom, sen sist jag såg han, och han verkade storm trivas, ägaren kom senare och berättade lite mer, han ska tydligen vara med i showen nästa år, och valla kor ! ska bli grymt roligt att se =)
åsså har vi hunnit med att ta kort, eller dom tog åsså fick man ha sånna hära tidtypiska kläder, skojj !
jag och jossan fick ha korsett, eller hure nu stavas, var fan lite kul att ha på sig ;d de var jag jossan och hennes lilla söta kusin elin med på bilden, och den vart faktiskt riktigt tuff :) kmr väl in så småningom skulle jag tro :)

sen for vi iaf hem, och käkade, och sen vidare till jossans stall, då jag under dan hade ringt och frågat sara om jag fick låna hennes häst och skritta med han på planen, och de fick jag :) supersöt häst ! kmr nog låna han mer skulle jag tro, hah :))
sen när vi for hem regnade de som fan, och jag körde i alla vattenpölar somvanligt, och jossan blev blöt om fossingarna eftersom hon satt bakom mig och hade nere fötterna ;bb sen ikv har jag bara suttit uti datorn, och ska se tv nu innan jag somnar :)

www.juliiaL.pixbox.se gå in där och kommentera, it för att jag har nå nya bilder men what ever :)

puss på rumpan !


idag bjuder jag på en bild på boomerang :)

8 juli*

luleåååå..


blev en dag i luleå stad idag m. mammsen (Y) perfekt ! jag handlar och hon betalar, kan ju inte bli bättre tkr jag :)
blev ett par jeans, dc shorts, linnnnen och allt annan möjligt, sammlade ihop grejer för 1349 kr för att vara exakt ;)
duktig jag !
vart riktigt kul, problem hade vi också när vi skulle parkera, fatta ingenting, de vart nog helt enkelt för svårt för två pitebor..
for hem sen iaf, och sen bar det av till stallet, hade lovat nicke att göra kvällen där då han skulle å spela nånstans ;b så fixade de och red serena och snyggolle ;)
sen hem igen och vidare till jossan ! hyrde film åså..den var bra, lite tjorvig i slutet, men jaja :)
sen när jag körde hem från henne regnade de, så på köpet blev jag massor blöt -.-
nåja, ska kolla lite tv nu innan jag ska försöka sova !

pusss.


7 juli*

trött !

är fan sjukt trött, och jag har knappt ens gjort ngt idag ?
vakna 1, och gick upp och satt lite uti datorn sen så fick jag upp igen och såg tv, åsså näre blev sol gick jag ut och la mig där, och somna där! inte så ansträngande precis ;b
sen for jag iaf till stallet, red ut med serena :) fixade sen lite med snyggolle, haha! världens härligaste namn på en häst alltså ;) sen for jag hem, duscha, och nu sitter jag här, och hlr typ på att somna, :p
nåja, ser ut som om de blir soligt imorgon, mys !

puss, :)

3 juli*

lyckad dag !

dagen har fan vart bra ! ringde och väckte jossan där kring 11, och sen gjorde vi oss klara för en dag på stan ! dock vare förjävligt varmt, så man kanske skulle ha vart på stranden ist, men spela roll så gjorde inte vi :)
handlade faktiskt ovanligt mkt för att vara jag ;p brukar vara så förbannat snål (a) köpte iaf ett linne, en "kofta" och efterlängtade glajjor :)
sen var jag ju förfan på stan i tisdags och köpte ett linne och leggings ;D åsså bad jag jeanette att hon skulle köpa ett till linne i lule åt mig, som inte fanns i piteå ;D så nu har jag linnen (y) och de lä ju verkligen behövas om de är en sån hära värme ! :)
sen for vi iaf hem, och käkade åså, jag drog hem till mig och satt lite uti datorn åså medans jossan var och red, sen for vi till henne och höll på innan vi for till rosvik! vi hade först tänkt fara till gäddvik och vara med marcus, linus och olle, men vi tog oss inte >,< fuck ! nåja, rosvik blev också bra, fastän de är så förbannat kallt där allt jämt ;)
nåja, vi hade iaf pratat med våran vän alex om att vi skulle komma till han, åsså när vi kmr dit så sitter brolla också där ;p så vi svammla lite uti datorn först och sen for vi ut på byn typ(?) sen vart de så jävla mkt mygg så vi drog hem till alex och såg film, haha hyfsat kul film, förutom att brolla och alex slog mig hela jävla tiden i slutet, haha, åsså hade brolla jossans glajjor! de var ju också jävligt kul, orkar dock it förklara ;p sen där runt halv 1 for vi hem :)

nåja, imorgon, vet jag då it vad som händer, trore blir stallet på kvällen iaf.. sen på dagen blire nog att steka nagerst med jossan :) vi får väl se !

nae, ska duscha nu och sen se lite film^^ puss på stjärtarna !

Brolla på hans sötmoppe, åsså alex ! :) hah.


1 juli*

grillning

blev en elin&jossan dag i går ! först var vi hos jossan och spela lite kort åså ;) sen for jag och jossan och red, och elin hade farit hem och sovit ;p vilken jävel ! sen iaf så for vi till kajjen och grilla ! ;D vi hade riktigt kul, och de blev ett X antal många skratt :)) dock tog de ett tag att få upp elden, men sen brann de utafan ! ;> sen så skulle vi grilla pinnbröd, men de var ganska salt  (a) och de var nog mitt fel ! :o hah ! men vi hade skojj iaf :D 

ska snart in till stan och klippa mig, men far nog in tidigare tänkte gå på den stora staden ;) nåja, skriver mer senare kanske! 

pusssss!
 

kajjen ! :D


RSS 2.0